Galleria AARNIn ja Studio AARNIn tilat

Petra Tiisalan näyttely tammikuussa 2016.Galleria AARNI
Näyttelytila 52 m2, ripustusmetrejä 20m. Lisäksi näyttelypitäjällä on mahdollisuus käyttää leveää, hyvin valaistua ikkunapenkkiä (0,9 m x 7 m). Gallerian lattia on harmaaksi maalattu kivilattia. Tilassa on runsaasti epäsuoraa luonnonvaloa, isot ikkunat pohjoiseen. Seinät ovat 16mm paksua puulevyä. Tilan ripustusseinien korkeus on 2,45m ja tilan kokonaiskorkeus 3,17 m. Valaistuksena luonnonvalo ja loisteputket.


Petra Tiisalan näyttely tammikuussa 2016.

Galleria AARNI, sisäänkäynti Kauppamiehentien puolelta.

Pohjapiirros. Kuva ei ole tarkassa mittakaavassa.

Katso suurempi pohjapiirroskuva tästä.


Studio AARNI (kuvat alla)

Studio AARNI sijaitsee vilkkaan läpikulkureitin varrella. Se on näyttävä ja ohittamaton tila, joka kutsuu ohikulkijoitakin pistäytymään näyttelyssä. Uusittu kohdevalaistus on päällä myös gallerian kiinnioloaikoina.

Studio AARNIn näyttelytila on noin 17 m2, suorakaiteen muotoinen. Ripustusseinää on yhteensä n. 10 m. Studiossa on kaksi ripustusseinää (7,5 m ja 2,3 m) ja kaksi täysin avattavaa lasiseinää kauppakeskuksen käytävälle. Lasipaneeleja voi näyttelystä riippuen avata tarpeen mukaan, kaikki tai muutama. Seinät ovat 16mm paksua puulevyä, ripustuskorkeus on 2,45m, kokonaiskorkeus n. 3m. Lattialla on tummanharmaita kivilaattoja. Valaistuksena loisteputket ja/tai voimakkaat kohdevalaisimet.

Studio AARNI, kuvattu Heikintorin keskuskäytävältä päin, Antti Minkkisen näyttely, valospotit päällä.

Studio AARNI, kuvattu kohti Heikintorin käytävää, Nina Sarkiman näyttely, pelkät loisteputket päällä.


Siirry sivun alkuun