Näyttelyajan hakeminen
Näyttelyhaku Galleria Aarni 2019, kevätkausi.

Rose-Mari Torpo, Galleria AARNI lokakuu 2016

Galleria AARNI
esittelee tasokasta nykytaidetta kattavasti maalauksista installaatioihin.
Näyttelyaikaa voivat hakea kaikki ammattitaiteilijat. Näyttelytoimikunnan tekemät näyttelyvalinnat perustuvat hakemusten taiteelliseen tasoon.


Tammi-kesäkuun 2019 näyttelyaikahakemukset tulee jättää 31.3.2018 mennessä. Näyttelyaikoja ajanjaksolle on kuusi. Kukin näyttelyaika on neljä viikkoa sisältäen ripustuspäivän (maanantai).

Galleria Aarnin näyttelyvalinnoissa pääpaino on korkeatasoisessa nykytaiteessa. Toivomme hakijoilta lisäksi aktiivisuutta yleisötapahtuman järjestämiseen näyttelyn aikana. Tämä ei kuitenkaan vaikuta näyttelytoimikunnan päätökseen näyttelyvalinnoissa.

Galleria Aarnin vuokra on 1200 €. Näyttelyvuokraan sisältyy näyttelytilan valvonta, aktiivinen tiedottaminen, avajaisten järjestäminen sekä tilan siivous. Näytteilleasettaja vastaa itse näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta sekä kuljetus-, painatus- ja avajaiskuluista. Näytteilleasettaja vastaa myös teosten mahdollisista vakuutuksista. Muutokset hinnoissa ja myyntiprovisiossa ovat mahdollisia.

Galleria Aarnin näyttelyhaku on muutettu sähköiseen muotoon. Hakemukset lähetetään sähköpostina yhtenä PDF-tiedostona, jonka koko maksimissaan 3MB. Vuoden 2019 Galleria Aarnin aikojen haku päättyy 31.3.2018. Näyttelytoimikunta tekee päätökset huhtikuun loppuun mennessä. Hakemukset käsittelee Galleria Aarnin näyttelytoimikunta, johon kuuluu neljä jäsenistöstä valittua taiteilijaa sekä näyttelykoordinaattori. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Hakemus

Otamme vastaan ainoastaan sähköpostilla lähetettyjä näyttelyhakemuksia. Näyttelyhakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona, jonka maksikoko on 3 MB.
Hakemus sisältää:

  • Hakijan nimi, osoite, puhelinnumero ja kotisivuosoite.
  • Ryhmältä taiteilijoiden nimet sekä valitun yhteyshenkilön sähköpostiosoite.
  • Tiivis näyttelysuunnitelma
  • Teoskuvat 5-10 kpl, muistathan teostiedot. Videoista ja liikkuvasta kuvasta kirjoita linkki esim Vimeoon.
  • Ansioluettelo
  • Näyttelyaikatoive

Emme käsittele muussa muodossa saapuvia tai puutteellisia hakemuksia. Ethän lähetä erillisiä liitteitä tai teoskuvia irrallaan.

Lähetä näyttelyhakemus sähköpostilla osoitteeseen
seela.petra(at)espoonkuvataiteilijat.fi
Nimeä hakemuksesi sähköpostiin selkeästi: Näyttelyhaku 2019 Galleria Aarni

Siirry sivun alkuun