Heli Tuhkanen
4.2.-1.3.2015

HEI SISKOT

" Galleria AARNIn näyttelyssäni on esillä veistoksia tytöistä ja naisista. Ihmisenä oleminen, luopuminen ja erilaisuus saavat töissäni hahmon.
Nuoret, hoikkajalkaiset tytöt seisovat lattioilla korkokengissään, kasvot valkoisiksi maalattuina. Seinillä on vanhempia, runsasmuotoisiakin naisia paljain jaloin tai linnunpesä päässä. Nuoret isoina ja vahvoina, vanhat pienempinä ja syrjässä.
Töiden aiheena on ihminen, nainen. Teokset avaavat keskustelua naisen elämänkaaresta, lempeästi huumorilla, mutta rohkeasti kantaa ottaen. "
Heli Tuhkanen


Heli Tuhkanen on taidemaalari, joka on tehnyt myös veistoksia vuodesta 1996 lähtien. Heli Tuhkanen on jäsenenä Taidemaalariliitossa ja Helsingin taiteilijaseurassa. Tässä näyttelyssä on esillä viimeaikaisia veistoksia. Veistoksissa hän käyttää luontoa säästääkseen kierrätysmateriaaleja: paperimassaa, saksia, hiuksia yms.

Heli Tuhkasen töitä on ollut esillä useissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Hänen teoksiaan on Helsingin kaupungin taidemuseon sekä Oulun ja Kemin taidemuseoiden kokoelmissa sekä eri yritysten ja yksityisten kokoelmissa.

Julkisia taideteoksia Heli Tuhkanen on tehnyt Vallilan terveysasemalle, Herttoniemen sairaalaan sekä Kampin palvelukeskukseen.


Heli Tuhkasen ansioluetteloon.

www.helituhkanen.com

Siirry sivun alkuun