Susanna Autio & Hanne Lindström
5.8. - 30.8.2015

Viikko 32

Viikoista puhuminen numeroilla on virkamieskieltä. Elokuun alusta puhuminen on siihen verrattuna melkein runollista.

Elämä on päivien ja viikkojen virtaa, johon odottaa kohokohtia ja jotain tärkeää, mutta numerot vaan kulkevat tylsinä eteenpäin. Ihmisen sisällä on jotain, josta ei tarkalleen tiedä, peitettynä, välillä paljastuvaa, kuoren alla elelevää. Haluan sen esille - teen jälleen testin Facebookissa, tulosta en tällä kertaa jaa.

Molemmat taiteilijat, Susanna Autio ja Hanne Lindström tuovat viikolla 32 galleria Aarniin piirustuksia, kauniisti ja taitavasti piirrettyjä. Pinnan alla ei ole ihan yhtä siistiä ja suloista. Näkyykö se, eihän se vaan näy? Piirustusviiva on aina paljastavaa, kuin käsialakirjoitus, josta voi lukea muutakin kuin sanat, pinnan alta näkyvät kupruilut.

Vieraille tarjotaan galleriassa ja Facebookissa mahdollisuuksia osallistua "Mikä viikonpäivä olisit" -testiin. Lauantai olisi mukava olla?


Kuvataiteilija Susanna Autio (1966) työskentelee Järvenpäässä ja on Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Taidegraafikoiden jäsen. Hän tekee pääsääntöisesti veistoksia. Susanna Autio on pitänyt lukuisia yhteisnäyttelyitä Suomessa ja osallistunut näyttelyihin ulkomailla.
Susanna Autio, ansioluettelo.

Hanne Lindström on piirtäjä ja taidegraafikko, tekniikat kuivaneula ja vaatimattomat harmaat piirtimet kuten hiili ja lyijykynä, aiheena kasvot ja pienet ilmeet. Näyttelyitä takana sata, kaikenlaisia, mukana niin museoita kuin purkutalojakin. Asuu, työskentelee ja tekee lavastuksia Järvenpäässä. Taidegraafikoiden jäsen 1989-2011. TaM.
Hanne Lindström, ansioluettelo.


Siirry sivun alkuun