Espoon kuvataiteilijat ry hakee galleria-assistenttia

Espoon kuvataiteilijat ry hakee galleria-assistenttia 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, 12 kk, ja ehtona on, että valitun henkilön palkkaamiseen saadaan TE-palveluiden yhdistyksille myöntämää 100 % palkkatukea työsuhteen ajaksi. Suosittelemme ottamaan yhteyttä TE-palveluihin ennen hakemuksen lähettämistä ja tarkistamaan täyttyvätkö palkkatuen myöntämisen ehdot.

Koulutamme valittavan henkilön työtehtäviin, jotka sisältävät mm. asiakaspalvelua, ulkoista ja sisäistä viestintää, verkkosivujen päivitystä ja näyttelyiden järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Työsuhteen tarkoituksena on parantaa työntekijän ammatillista osaamista ja edistää työmarkkinoille sijoittumista.

Tehtävään valittavalle on eduksi asiakaspalvelualttius, kokemus myyntityöstä, atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaaminen (Microsoft Office - ja Adobe -ohjelmat, Wordpress, Facebook, Instagram) sekä kuvataidealan tuntemus. Tarkka työnkuva määräytyy yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti.

Työajat ovat iltapainotteisia gallerian aukioloaikojen mukaisesti (ti-pe 12-20, la-su 12-16), viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan kuukausipalkka 1500 euroa. Toimitilamme sijaitsevat heinäkuusta alkaen Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa. Myös 12 kuukautta lyhyempi työsuhde on tarvittaessa mahdollinen, vähimmäiskesto on 6 kuukautta.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 21.5.2019 klo 16 mennessä: hanna(at)espoonkuvataiteilijat.fi.

Espoon kuvataiteilijat - Esbo bildkonstnärer ry on vuonna 1969 perustettu ammattikuvataiteilijoiden paikallisyhdistys. Yhdistys on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsen. Yhdistyksellä on jäsentoimintojen lisäksi näyttelytila Galleria Aarni sekä taidelainaamo.

Siirry sivun alkuun