Teosvalikoima

ESPOON TAIDELAINAAMO SIJAITSEE HEIKINTORILLA TAPIOLASSA. TOIMIMME GALLERIA AARNIN YHTEYDESSÄ. SEKÄ NÄYTTELYTARJONTA ETTÄ TAIDELAINAAMON TEOKSET LÖYTYVÄT HELPOSTI SAMAN KATON ALTA. TULE TUTUSTUMAAN!

Espoon Kuvataiteilijat ry:ssä on tällä hetkellä noin 130 taiteilijajäsentä. Teosvalikoimasta löydät esimerkkejä niiden taiteilijoiden tuotannosta, joilla on töitä tarjolla taidelainaamossa. Koko jäsenistön löydät nettisivuilta kohdasta Yhdistyksen taiteilijat .

Voit etsiä tietynlaista työtä käyttämällä oikealta löytyvää teoshakua. Mikäli kiinnostut yksittäisestä teoksesta, voit lähettää siitä meille kyselyn Ota yhteyttä- kaavakkeella. Pyrimme vastaamaan teostiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. Mikäli teos on statukseltaan "varattu", kannattaa kuitenkin kyselykaavakkeella tiedustella olisiko se saatavilla.

*Tähdellä merkityt taiteilijat eivät ole yhdistyksen jäseniä, vaan joko espoolaisia ammattitaiteilijoita, joilla on teoksia lainaamossa tai Galleria AARNIn näyttelynpitäjiä, joilla on rajatun ajan mahdollisuus pitää teoksia nettilainaamossa

Teoskuvat © taiteilijat

 


 
Siirry sivun alkuun
 

Espoon Taidelainaamo
Heikintori, Tapiola (Galleria Aarnin tiloissa)
Kauppamiehentie 1, 02100 Espoo

puh 050 322 88 55
taidelainaamo@espoonkuvataiteilijat.fi


ti-pe 11-18
la 12-16


Kesän poikkeukset aukioloajoissa:

Taidelainaamo suljettuna juhannuksen aikaan 23-24.6.

Ajalla 3 - 20.7 lainaamo toimii supistetusti. Auki ma-pe klo.12-17, viikolla 30 suljettu.


Taidelainaamon koordinaattori: Noora Ylipieti,
puh: 050-322 88 55,
taidelainaamo(at)espoonkuvataiteilijat.fi

Tykkää meistä myös Facebook:issa!


Erilainen lahja: Taidelainaamon LAHJAKORTTI valitsemallesi summalle.

Hyvä Taiteenystävä

Espoon Taidelainaamon teosvalikoimaan on helppo tutustua netissä ja lainauspäätöksen voi tehdä milloin ja missä tahansa.

Teoshaku

Voit hakea teosta yhdellä tai useammalla kriteerillä