Toiminta


suurenna

Maaria Märkälä

Espoon Kuvataiteilijoiden toiminta rikastuttaa osaltaan Espoon kulttuurielämää, jäsenilleen yhdistys tarjoaa tukea ja neuvontaa kuvataiteilijan työssä.

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan jäsenkirjeellä. Koska yhdistyksen keskeisin tavoite on toiminnallaan tukea ja edistää kuvataiteen ja taiteilijoiden asemaa Espoossa. Näyttelyt, avajaiset, työpajat, paneelikeskustelut ja kokoukset yhdistävät erilaisia taiteilijoita.

Yhdistyksen näyttelytoiminta keskittyy Galleria AARNIin, jossa esittellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin ilman pääsymaksua. Yhdistys järjestää yhteisnäyttelyitä ja jurytettyjä ryhmänäyttelyitä niin Espoossa, muualla Suomessa kuin ulkomaillakin. Jäsentaiteilijoiden tuotantoa on hyvin edustettuna Espoon Taidelainaamossa. Taiteen näkyvyys kaupunkikuvassa ja ympäristössä sekä julkinen taide osana espoolaista identiteettiä ovat yhdistykselle niin ikään tärkeitä asioita.

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea kuvataiteilija, joka asuu Espoossa. Jäsenhakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus. Myös yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä.

Siirry sivun alkuun