Top

Näyttelyaikojen haku

Yllä: Kolmen taiteilijan näyttelyt, Rose-Mari Torpo, Henri Tuominen, Elina Aho-Brennan, 2020.

Hakuaika koko näyttelyvuodelle 2021 on päättynyt ja näyttelyvalinnat on tehty. Vuoden 2022 näyttelyaikojen haku on maalis-huhtikuussa 2021.

Galleria Aarnissa esitellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin. Sijaitsemme Espoon Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon kolmannessa kerroksessa vilkkaalla ja kauniilla liikepaikalla. Galleria Aarnin näyttelyt valitaan vuosittain avoimen haun kautta.

Tilakuvaus
Galleriatilassa on näyttelytilaa 150 neliön verran. Tila on jaettavissa kahteen tai kolmeen osaan liikuteltavien seinäkkeiden avulla. Tilaan tulee kauniisti epäsuoraa luonnonvaloa. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata laattaa. Huonekorkeus on noin 5 metriä ja näyttelyseinien korkeus 3 metriä. Galleriassa on spottivalaistus. Tilan täysin pimeäksi saaminen on haasteellista.


Lataa Galleria Aarnin pohjapiirros.

Miten haet näyttelyaikaa.
Lähetä hakemus yhtenä pdf-tiedostona. Tiedoston koko on korkeintaan 8MB.

PDF-tiedoston tulee sisältää seuraavat:
1. Kirjallinen, tiivis näyttelysuunnitelma.
2. Teoskuvia 5-10 kpl teostietoineen. Mieluusti ainakin yksi tilallinen kuva. Video/performanssiteoksista linkki teoksiin, esim linkki Vimeo/YouTube.
3. Ansioluettelo
4. Toive haettavasta tilasta: koko tila, puolikas tila vai kolmannes tilasta
5. Toive näyttelyn ajankohdasta


Esimerkki: Haet 1/3 galleriatilasta. Tällöin näyttelytoimikunta valitsee kokonaisuuteen kaksi muuta yksityisnäyttelyään pitävää taiteilijaa sekä tekee tilajaon.
Esimerkki: Haette näyttelyä ryhmänä. Ryhmänäyttelyssä hakemusta hoitaa ryhmän yhteyshenkilö, joka lähettää yhteisen, näyttelyhakemuksen, yhden PDF-tiedoston.

Uusi galleriatilamme on monia mahdollisuuksia tarjoava. Toivomme monipuolisia näyttelyhakemuksia. Kerro myös, jos sinulla on ideoita mahdollisesta oheisohjelmasta näyttelyysi liittyen. Ohjelmatuotanto ei kuitenkaan vaikuta hakemuksesi käsittelyyn, näyttelyvalinnat tehdään taiteellisin perustein.

Kahden taiteilijan näyttelyt, Hanna Lamnaouerin ja Nina Sarkiman näyttely.

Näyttelypalvelumaksut
Näyttelypalvelumaksut vuoden 2021 näyttelyille ovat seuraavat:
– Koko galleriatila 2000,-
– 1/2 galleriatila 1000,-
– 1/3 galleriatila 700,-

Näyttelypalvelumaksu sisältää tilat ja niiden ylläpidon, markkinoinnin ja tiedotuksen, näyttelyn valvonnan ja teosten myynnin, asiakaspalvelun ja yleisöesittelyt. Myydyistä teoksista perimme 30 % myyntiprovision. Pyrimme alentamaan näyttelymaksuja hakemalla erillisrahoitusta.

Galleria Aarnin aukioloajat ovat yleisöystävälliset ja iltapainotteiset, ti–pe klo 12–20 ja la-su 12–16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa.

Lisätietoja
Näyttelykoordinaattori Seela Petra
seela.petra(at)espoonkuvataiteilijat.fi
Korona-tilanteen vuoksi vain sähköposti käytössä.