Top

Espoon kuvataiteilijat ry

Espoon Kuvataiteilijoiden toiminta rikastuttaa osaltaan Espoon kulttuurielämää, jäsenilleen yhdistys tarjoaa tukea ja neuvontaa kuvataiteilijan työssä.

Yhdistyksen näyttelytoiminta keskittyy Galleria Aarniin, jossa esitellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin ilman pääsymaksua. Yhdistys järjestää yhteisnäyttelyitä ja jurytettyjä ryhmänäyttelyitä pääasiassa Espoossa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Jäsentaiteilijoiden tuotantoa on hyvin edustettuna Espoon Taidelainaamossa. Taiteen näkyvyys kaupunkikuvassa ja ympäristössä sekä julkinen taide osana espoolaista identiteettiä ovat yhdistykselle niin ikään tärkeitä asioita. Näyttelyt, avajaiset, työpajat, paneelikeskustelut ja kokoukset yhdistävät erilaisia taiteilijoita.

Jäseneksi voi hakea Espoossa asuva ammattikuvataiteilija, ja hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus. Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan jäsenkirjeellä. Lisätietoja jäsenyydestä antaa järjestösihteeri Vera Koura, vera (at) espoonkuvataiteilijat.fi.

Ohjeet jäsenhakemukseen

Yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

Yhdistyksen hallitus ja näyttelytoimikunta 2022

Hallituksen jäsenet
Asko Niemelä-Koura (puheenjohtaja), Marja Maljonen,
Olavi Fellman, Hanna Andréasen (varapuheenjohtaja), Piia Rossi
varajäsenet: Pia Backström ja MarjaLeena Pohjola-Valkola.

Näyttelytoimikunta
Tyko Elo, Rauha Hartt, Antti Minkkinen, Seija Rissanen
varajäsenet: Riitta Asanti, Heikki Pasanen