Top

Espoon kuvataiteilijat ry

Espoon Kuvataiteilijoiden toiminta rikastuttaa osaltaan Espoon kulttuurielämää, jäsenilleen yhdistys tarjoaa tukea ja neuvontaa kuvataiteilijan työssä.

Yhdistyksen näyttelytoiminta keskittyy Galleria Aarniin, jossa esitellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin ilman pääsymaksua. Yhdistys järjestää yhteisnäyttelyitä ja jurytettyjä ryhmänäyttelyitä pääasiassa Espoossa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Jäsentaiteilijoiden tuotantoa on hyvin edustettuna Espoon Taidelainaamossa. Taiteen näkyvyys kaupunkikuvassa ja ympäristössä sekä julkinen taide osana espoolaista identiteettiä ovat yhdistykselle niin ikään tärkeitä asioita. Näyttelyt, avajaiset, työpajat, paneelikeskustelut ja kokoukset yhdistävät erilaisia taiteilijoita.

Jäseneksi voi hakea Espoossa asuva ammattikuvataiteilija, ja hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus. Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan jäsenkirjeellä. Lisätietoja jäsenyydestä antaa järjestösihteeri Hanna Nyman, hanna (at) espoonkuvataiteilijat.fi.

Yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

Yhdistyksen hallitus ja näyttelytoimikunta 2019

Hallituksen puheenjohtaja Tatu Vuorio
tatu.vuorio@espoonkuvataiteilijat.fi, puh. 050 5865834
Varapuheenjohtaja Marja Maljonen

Hallituksen jäsenet
Tatu Vuorio (pj), Olavi Fellman, Hong Liu-Sertti, Marja Maljonen (vpj), Veera Kaamos Pitkänen, Hanna Rinta-Mänty; varajäsenet Riitta Asanti, Tyko Elo.

Näyttelytoimikunta 2019
Seela Petra (siht.), Anneli Hilli, Jussi Koistinen, Antti Minkkinen, Marja-Leena Valkola; varajäsen Hilkka Uusikylä