Top

Espoon kuvataiteilijat ry

Espoon Kuvataiteilijoiden toiminta rikastuttaa osaltaan Espoon kulttuurielämää, jäsenilleen yhdistys tarjoaa tukea ja neuvontaa kuvataiteilijan työssä.

Yhdistyksen näyttelytoiminta keskittyy Galleria Aarniin, jossa esitellään nykytaidetta neljän viikon välein vaihtuvin näyttelyin ilman pääsymaksua. Yhdistys järjestää yhteisnäyttelyitä ja jurytettyjä ryhmänäyttelyitä pääasiassa Espoossa, mutta mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Jäsentaiteilijoiden tuotantoa on hyvin edustettuna Espoon Taidelainaamossa. Taiteen näkyvyys kaupunkikuvassa ja ympäristössä sekä julkinen taide osana espoolaista identiteettiä ovat yhdistykselle niin ikään tärkeitä asioita. Näyttelyt, avajaiset, työpajat, paneelikeskustelut ja kokoukset yhdistävät erilaisia taiteilijoita.

Jäseneksi voi hakea Espoossa asuva ammattikuvataiteilija, ja hakemukset käsittelee yhdistyksen hallitus. Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan jäsenkirjeellä. Lisätietoja jäsenyydestä antaa järjestösihteeri Hanna Nyman, hanna (at) espoonkuvataiteilijat.fi.

Ohjeet jäsenhakemukseen

Yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

Yhdistyksen hallitus ja näyttelytoimikunta 2020

Hallituksen puheenjohtaja Tatu Vuorio
tatu.vuorio@espoonkuvataiteilijat.fi, puh. 050 5865834
Varapuheenjohtaja Veera Kaamos Pitkänen

Hallituksen jäsenet
Tatu Vuorio (pj), Riitta Asanti, Marja Maljonen, Veera Kaamos Pitkänen (vpj), Hanna Rinta-Mänty; varajäsenet Tyko Elo, Irma Weckman.

Näyttelytoimikunta 2020
Seela Petra (siht.), Anneli Hilli, Antti Minkkinen, Marja-Leena Valkola, Eeva-Riitta Vilkuna; varajäsen Taimi Lindström