Top

Galleria-assistentti

Espoon kuvataiteilijat ry hakee galleria-assistenttia 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, 12 kk, ja edellytyksenä on TE-toimiston työttömälle työntekijälle myöntämä palkkatuki (100%).

Työtehtävät painottuvat asiakaspalveluun ja teosmyyntiin, mutta sisältävät myös ulkoista ja sisäistä viestintää, verkkosivujen päivitystä ja näyttelyiden järjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme galleria-assistentilta kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista (Microsoft Office -ohjelmat, WordPress, Facebook, Instagram) ja  kiinnostusta kuvataiteisiin. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamisesta sekä kuvataiteen ja näyttelytoiminnan tuntemuksesta on etua. Tarkka työnkuva määräytyy yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti.

Työajat ovat iltapainotteisia gallerian aukioloaikojen mukaisesti (ti-pe 12-20, la-su 12-16), viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan kuukausipalkka 1500 euroa sekä ilta- ja viikonloppulisät.  Toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa kauppakeskus Sellossa. Myös 12 kuukautta lyhyempi työsuhde on tarvittaessa mahdollinen, vähimmäiskesto on 6 kuukautta.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 31.7.2020 mennessä: hanna(at)espoonkuvataiteilijat.fi.

Espoon kuvataiteilijat – Esbo bildkonstnärer ry on vuonna 1969 perustettu ammattikuvataiteilijoiden paikallisyhdistys. Yhdistys on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsen. Yhdistyksellä on jäsentoimintojen lisäksi näyttelytila Galleria Aarni sekä taidelainaamo.