Top

Viestintä- ja palveluassistentti

Espoon kuvataiteilijat ry hakee viestintä- ja palveluassistenttia 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen, 10 kk, ja edellytyksenä on TE-toimiston työttömälle työntekijälle myöntämä palkkatuki (100%).

Työtehtävät painottuvat ulkoiseen ja sisäiseen viestintään, sosiaalisen median markkinointiin, verkkosivujen päivitykseen sekä asiakaspalveluun. Tehtävät sisältävät myös teosmyyntiä sekä taidelainaamon ja gallerian avustavia tehtäviä.

Edellytämme viestintä- ja palveluassistentilta atk-ohjelmien ja sosiaalisen median osaamista (Microsoft Office -ohjelmat, WordPress, Facebook, Instagram), hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä sekä kiinnostusta kuvataiteisiin. Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamisesta sekä kuvataiteen ja näyttelytoiminnan tuntemuksesta on etua. Tarkka työnkuva määräytyy yhdessä sovittavalla tavalla työhön valittavan henkilön osaamisen ja tavoitteiden mukaisesti.

Työajat ovat iltapainotteisia gallerian aukioloaikojen mukaisesti (ti-pe 11-19, la-su 12-16), viikoittainen työaika on 26 tuntia. Työstä maksetaan kuukausipalkka 1500 euroa sekä ilta- ja viikonloppulisät. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa Kauppakeskus Sellossa. Myös 10 kuukautta lyhyempi työsuhde on mahdollinen, vähimmäiskesto on 6 kuukautta.

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 31.5.2024 mennessä: vera(at)espoonkuvataiteilijat.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Espoon kuvataiteilijat – Esbo bildkonstnärer ry on vuonna 1969 perustettu ammattikuvataiteilijoiden paikallisyhdistys. Yhdistys on Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsen. Yhdistyksellä on jäsentoimintojen lisäksi näyttelytila Galleria Aarni sekä taidelainaamo.

Galleria Aarni, elokuu 2021, Katja Skinnarin, Saga Suonion ja Susanna Aution näyttelyt