Top


Avaamme Espoon Taidelainaamon ja Galleria Aarnin jälleen tiistaina 2.6.!

Palaamme vähitellen kohti tavallisempaa arkea, ja avaamme tilamme yleisölle kesäkuun alussa!

Koko tilan valtaa tuolloin taidelainaamo – ripustamme myös gallerian puolelle teoksia lainaamon varastosta. Jos haluat tulla vaihtamaan työsi tai tuoda uuden teoksen, se onnistuu keskiviikkona 27.5. klo 12-18.

Olemme avoinna poikkeusaukioloajoin 2.-13.6.:
ti-pe klo 12-18 ja la klo 12-16.

Juhannusviikolla teemme pientä remonttia, ja palaamme takaisin normaaleihin aukioloaikoihin ja näyttelytoimintaan keskiviikkona 24.6., jolloin avautuu Taidekortteli ry – Roihupellon teollisuusalueen taiteilijoiden ryhmänäyttely.

____________________________________

Kevätkokous ke 10.6. klo 18

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 10.6. klo 18.

Osallistua voi etäyhteydellä Zoom-palvelun kautta tai saapumalla paikan päälle Galleria Aarniin. Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat linkin Zoom-yhteyteen. Voimassaolevan kokoontumisrajoituksen mukaisesti kokoukseen mahtuu paikan päälle maksimissaan 50 osallistujaa, joten ilmoittauduthan kokoukseen meille sähköpostitse tai puhelimitse 7.6. mennessä.

Kokouskutsu on tämän kirjeen liitteenä.

____________________________________

Espoon Taiteilijakilta kutsuu tutustumaan Toivo-virtuaalinäyttelyyn!

Tiedon sirpaleiden ja nyt-hetken alta nousee esille toivo, odotus tulevasta. Toivo koskettaa unelmia, se on läsnäolon hetki, kurkotus tuntemattomaan. Toivon taakse jää muisto, jälki historiassa.

”Toivo”-virtuaalinäyttely on tuotettu pop up-periaatteella piirtyen hetkeen, jossa elämme. Näyttelyn tarkoitus on nostaa esiin taide ajassa, joka sanojen lisäksi tarvitsee näkyväksi muodostuvan tulkinnan.

Näyttelyyn osallistuvat taiteilijat ovat: Maija Santala, Noora Ylipieti, Sofia Wilkman, Anne Ovaska, Marja Mali, Topi Ruotsalainen, Andy Best & Merja Puustinen, Anne Meskanen-Barman, Petr Rehor, Carita Maury, Eeva Tervala, Juan Antonio Muro, Pekka Kaikkonen, Barbara Tieaho, Saila Saranpää, Elina Tammiranta-Summa, Pertti Summa, Krista Kortelainen, Sirkku Ala-Harja ja Irmeli Huhtala.Uusi jäsenetu: teokset Taidelainaamosta ilman välityspalkkiota

Yhdistyksen hallitus on päättänyt uudesta jäsenedusta: yhdistyksen jäsenet ja henkilökunta voivat hankkia teoksia taidelainaamosta ilman välityspalkkiota. Taiteilijalle tilitettävään summaan alennus ei vaikuta.

____________________________________

Uudistuksia jäsenviestintään

Jäsenkyselystä saatujen toiveiden pohjalta olemme tehneet uudistuksia jäsenviestintään. Jäsensivuilta löydät jatkossa myös koosteet hallituksen kokouskuulumisista ja yhdistyksen jäsenten näyttelykalenterin.

Näyttelykalenteriin ilmoitetaan tiedot verkkolomakkeella, joka löytyy täältä: https://forms.gle/Taym9ubgAHcGmFJDA

Linkki on saatavilla myös jäsensivujen näyttelykalenterista. Järjestösihteeri siirtää tiedot verkkosivuille, joten muutaman päivän viive saattaa olla ilmoittamisesta siihen, kun näyttely on verkkosivuilla esillä.

Keräämme lisäksi jäsenkirjeisiin valikoituja nostoja ajankohtaisista näyttely- ja apurahahauista.

____________________________________

Ja jotta posti tavoittaa sinut jatkossakin, muistathan tarpeen vaatiessa päivittää meillekin yhteystietosi!

Hyvää kesää!

Terveisin

Hanna, Seela Petra, Vera ja Tero