Top

Elisa Marin/ suljettiin 30.11. koronan leviämisen estämiseksi

25.11.2020 - 29.11.2020

Songbirds

Teoskuva: Elisa Marin, Cotton Candy, 72×91 cm, öljy ja hiili kankaalle, 2020

Maalauksessa minua kiinnostaa maisemallisuuden esiin tuleminen abstraktiivisesta väripinnasta ja figuurin suhde tähän ympäristöön. Työni ovat yhdistelmä abstraktiivista impastoa ja tekstuuria, sekä figuratiivista piirrosta hiilellä ja liiduilla.

Töissäni figuuri on usein voimakkaan ympäristönsä osittain nujertama seikkailija, jonka ilmestymisestä ja katoamisesta syntyy omanlaisiaan tunnetiloja.

Tutkin töissäni myös laajasti maalimateriaalin mahdollisuuksia, sekä kerroksellisuuden ja runsaan impaston muovaamista. Käytän maalausten teossa monipuolisia välineitä, kuten itse valmistettuja työkaluja, palettiveitsiä, lastoja, juuresharjoja ja sieniä. Teen erilaisia itse sekoitettuja tekstuuripastoja, joita lisään öljyvärien joukkoon impaston tekoa varten. Uusien metodien löytäminen, materiaalikokeilut ja työvälineiden valmistus ovat tärkeä osa työskentelyäni.


Olen vuonna 2016 Lahden Taideinstituutista valmistunut, nykyisin vielä Lahdessa asuva kuvataiteilija. Työskentelen suurikokoisten maalausten parissa, joille on ominaista värikylläisyys ja ekspressiivinen maalausjälki.

Valmistumisen jälkeen olen pitänyt muutaman yksityisnäyttelyn ja osallistunut useaan ryhmänäyttelyyn kotimaassa ja ulkomailla. Töitäni on esillä myös kokoelmissa ja julkisissa tiloissa.

Elisa Marin, ansioluettelo

Näyttelyä ovat tukeneet Taike ja Kauno ry