Top

Omppu Open Mic Goes Galleria Aarni

10.5.2023

Keskiviikkona 10.5. klo 19.00 alkaen Galleria Aarnissa, vapaa pääsy.

 

Omppu Open Mic Runostage on Espoon kirjailijoiden ylläpitämä lavarunoklubi, jossa pääsee esittämään omia tekstejä kannustavan yleisön edessä. Kaikki halukkaat ovat vapaasti tervetulleita tietysti myös yleisöön. Tule nauttimaan itseilmaisusta, jakamaan ajatuksiasi ja kuuntelemaan muiden runopäiden esityksiä.
Lavarunoklubi järjestetään yleensä Ison Omenan kirjastossa, mutta nyt paikka on vaihtunut. Kokoonnumme Espoon kuvataiteilijoiden kutsusta Galleria Aarnissa, kauppakeskus Sellossa keskiviikkona 10.5.2023 klo 19.00 alkaen.

Ompun Open Mic on tarjonnut paikan itseilmaisulle ja ilolle vuodesta 2019 alkaen. Tilaisuuden avaa aina ennalta sovittu runoilija, joka toukokuun tapahtumassa Galleria Aarnissa on kuvataiteilija ja runoilija Olavi Fellman. Tämän jälkeen kullakin runoilijalla on 5 minuuttia aikaa esittää omia runoja kannustavassa ilmapiirissä. Voit ilmoittautua mukaan runoilemaan paikan päällä.

“Kirjailijoiden ja kuvataiteilijoiden yhteistyö on erittäin inspiroivaa, suorastaan kutkuttavaa. Hienoa, että voimme pitää toukokuun Open Mic -illan juuri Galleria Aarnissa”,
juontajana toimiva kirjailija ja lavarunoilija Elina Pulli aka Pulina Elli kertoo ilahtuneena.

Ohjelman ohella on tarjolla myös pientä purtavaa. Omppu Open Mic Runostage -tapahtuman aikana Galleria Aarnissa on esillä Jyrki Setälän ja Anne Ovaskan näyttelyt.

Lämpimästi tervetuloa mukaan esiintymään tai yleisöksi!

Teoskuva: Olavi Fellman, Shakespeare’s Opinion, öljyvärimaalaus kankaalle, 2015–22, 62 cm x 51 cm