Top

Päivi Kukkasniemi

5.1.2022 - 30.1.2022

Hyvää huomenta maailma!

Huomioithan, että emme järjestä avajaistapahtumaa 4.1.2022 Etelä-Suomen aluehallintoviraston kiristämien koronarajoitusten vuoksi.

Teoskuva: Hyvää huomenta maailma, 100 x 170 cm, akryyli mdf-levylle, 2021

– Olen halunnut vangita maalauksiini ohikiitäviä hetkiä onnesta ihan tavallisesta arjesta. Onni on työhuoneen ikkunasta tulviva auringonpaiste. Onni on kiitollisuutta. Onni on luottamusta tulevaan. Onni on armeliaisuutta itseä ja muita kohtaan. Onni on rakkautta. Onni on metsä, joka täyttää mielen syvällä rauhallaan. Onni on nyt.  Onni on arjessa, ehkä jopa liian arkista galleriaan, mutta kuitenkin monelle liian kaukana ulottumattomissa.

Maalausteni kieli on väri, sekä impulsiivinen maalausjälki.  Maalatessa olen antanut tunteiden, viettien, kehon ja sattumien ohjata tekemistäni.  Maalaan akryyliväreillä mdf-levylle. Maalatessa pesen myös paljon värisotkuja pois, ja lopputuloksena onkin ohuesti ja nopeasti maalattuja teoksia. Välillä myös lätäköt saavat maalata. Teokseni syntyvät suunnittelematta läsnä tässä hetkessä.  Myös itse maalaaminen synnyttää onnen tunteen.


Päivi Kukkasniemi on Helsingin Taitelijaseuran ja Taidemaalariliiton jäsen.  Hän on maalannut useita yksityisnäyttelyitä, sekä osallistunut moniin yhteisnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä hänen maalauksiaan on myös Brasiliassa Bela Biennaalissa. Kukkasniemen maalauksia on useissa yksityiskokoelmissa.

Päivi Kukkasniemi, ansioluettelo

Päivi Kukkasniemi kotisivut


Päivi Kukkasniemi, Yhteys, 80 x 120 cm, akryyli mdf-levylle, 2021

Päivi Kukkasniemi, Syysloma, 80 x 120 cm, akryyli mdf-levylle, 2021

Näyttelyä on tukenut / The exhibition is supported by