Top

Jäsenkirje 1 / 2020

Puheenjohtajan tervehdys

Kevät toi, kevät toi muurarin, kevät toi, kevät toi maalarin. Talvihan ei sitten tullut ollenkaan, joten nautitaan nyt syksyisen ja keväisen maiseman fuusiosta ja myrskyisistä tuulista, ehkäpä se tuo teoksiimme jotain uutta ja ajankohtaista.

Vuosi on aloitettu varsin vauhdikkaasti uusilla näyttelyillä galleriassa ja lainaamossa on teokset vaihtuneet vilkastuvaan tahtiin. Järjestimme myös hiljattain pääkaupunkiseudun taidelainaamoiden markkinointikeskustelun, jonka tavoitteena oli kehittää taidelainaamoiden asiakaspalvelua ja kaupankäyntiä. Samalla heräsi ajatuksia uusista kehitysideoista ja markkinointitempauksista.

Vuoden vaihteessa toteutimme jäsenkyselyn, kiitos kaikille vastanneille! Vastausten määrä jäi kuitenkin melko alhaiseksi, mikä on harmillista; olisi ollut hyödyllistä kuulla mahdollisimman monen toiveita ja ajatuksia. Lähiaikoina toteutamme vastaavan asiakaskyselyn, joka toivottavasti  tuottaa lisää tarpeellista tietoa palveluidemme kehittämiseen.

Parhaillaan alkavat taideliittojen teosvälitykset tuovat varman kevään merkin ja samalla pitävät mielessä keväisen apurahahakemusten suman. Onnea kaikille kevään koitoksiin!

Talvisin tuulahduksin,
Tatu Vuorio


Kevätkokous la 28.3. klo 16.30 ja vuoden 2020 jäsenmaksut

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Galleria Aarnissa lauantaina 28.3. klo 16.30. Kokouksessa hyväksytään viime vuoden tilinpäätös ja päätetään avoimessa haussa hakeneiden uusien jäsenten hyväksymisestä. Tervetuloa, toivottavasti moni pääsee paikalle!

Kokouskutsu lähetetään viimeistään 10 päivää ennen kokousta uusien sääntöjen mukaisesti sähköpostitse niille, joiden sähköposti meillä on tiedossa ja postitse muille.

Tämän vuoden jäsenmaksut laskutetaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja postitse, mikäli jäsenen sähköpostiosoite ei ole tiedossamme.


Aarnissa ja Lainaamossa tapahtuu

Sunnuntaina 1.3.2020 klo 14.00
Paneelikeskustelu: Prosessi ja maalauksen materiaalisuus

Galleria Aarnin helmikuun taiteilijat Elina Aho-Brennan, Rose-Mari Torpo ja Henri Tuominen pohtivat taidemaalauksen syntyprosessia.
Miten väri rakentaa tilan? Voiko maalauksen kuulla?
Vapaa pääsy.

https://www.espoonkuvataiteilijat.fi/tapahtumat/paneelikeskustelu-prosessi-ja-maalauksen-materiaalisuus/

Tiistaina 3.3. klo 17-19
Maaliskuun näyttelyn avajaiset

Viisi huonetta, viisi taidegraafikkoa, viisi eri tekniikkaa.
Taiteilijat Juha Holopainen, Teija Immonen, Vappu Johansson, Taina Kokkonen, Metta Savolainen.

https://www.espoonkuvataiteilijat.fi/nayttelyt/juha-holopainen-teija-immonen-vappu-johansson-taina-kokkonen-metta-savolainen/

Lauantaina 21.3.2020 klo 14.00
Vanhan musiikin päivän matineakonsertti Holveista ja lehvästöistä

Barokin ajan viuluvirtuoosien matkassa Itävallasta Italiaan. Espoon barokki ry tarjoaa konsertin yhteistyössä Galleria Aarnin kanssa.

Konsertin kesto noin 1 h, vapaa pääsy.

https://www.espoonkuvataiteilijat.fi/tapahtumat/holveista-ja-lehvastoista/

Lämpimästi tervetuloa!


SKJL:n jäsenkortit ovat saapuneet!

Tämän vuoden SKJL:n jäsenkortit ovat noudettavissa Aarnista.


Yhdistyksen jäsensivut

Yhdistyksen jäsenille tarkoitetut jäsensivut ovat avoinna. Sinne päivittyy infoa jäsenille ja mm. jäsenkirjeet ovat luettavissa myös siellä. Sivulle pääsee kirjautumaan osoitteesta:
https://www.espoonkuvataiteilijat.fi/espoon-kuvataiteilijat/jasenille/

Salasana on kaikille sama kuvataiteilijat.

Kehitämme jäsensivujen sisältöä jäsenkyselyn tulosten perusteella – monella oli toiveissa saada lisätietoa mm. hallituksen kokouskuulumisista ja jäsenten omista näyttelyistä. Tarkastelemme parasta tapaa toteuttaa toiveita tulevien viikkojen aikana!

Meitä voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa; Galleria Aarnilla ja Espoon Taidelainaamolla on molemmissa kanavissa omat sivunsa.


Ja jotta posti tavoittaa sinut jatkossakin, muistathan tarpeen vaatiessa päivittää meillekin yhteystietosi!

Mukavaa alkavaa kevättä ja näkemisiin!

Terveisin
Hanna, Seela Petra, Vera ja Tero